Polynoe
An Institutional Repository is a digital service that collects, preserves, and distributes digital material. Repositories are important tools for preserving an organization's legacy; they facilitate digital preservation and scholarly communication. University of West Attica Repository is supported by the Institution's libraries
Communities in Repository
Select a community to browse its collections.
Recently Added
-
Νομοθεσία αποσταγμάτων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-24)Η παρούσα πτυχιακή εργασία με θέμα: «Νομοθεσία Αποσταγμάτων» καταγράφει βιβλιογραφικά όλους τους κανονισμούς και τις νομοθεσίες που αφορούν την παραγωγή και φορολογία των αλκοολούχων ποτών. Η πρώτη επίσημη αναφορά που ... -
Σύστημα διαχείρισης παραγγελιών συγγραμμάτων με ενσωματωμένο σύστημα προτάσεων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-20)Το σύστημα διαχείρισης παραγγελιών φοιτητικών τεχνολογικών συγγραμμάτων έχει ως κύριο στόχο την μείωση περιττών αντιτύπων. Το σύστημα θα μπορεί να δέχεται παραγγελίες,να κρατάει ιστορικό χρήστη και με βάση αυτό θα μπορεί ... -
Συσχέτιση Ιδιοδεκτικότητας Κεφαλής-Αυχένα με δείκτες Κλινικής Κατάστασης Ασθενών με Αυχενικό Πόνο
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-20)Εισαγωγή: Ο χρόνιος μη ειδικός πόνος στην περιοχή του αυχένα αποτελεί μία από τις κυριότερες παθολογίες που μαστίζουν την σημερινή παγκόσμια κοινότητα. Οι ασθενείς με χρόνιο αυχενικό πόνο (ΧΑΠ) αξιολογούνται μέσω της λήψης ... -
Η Αποτελεσματικότητα των Τεχνικών Κινητοποίησης με Κίνηση κατά Mulligan σε Ασθενείς με Αυχενικό Πόνο Μηχανικής Αιτιολογίας: Συστηματική Ανασκόπηση και Μετα-Ανάλυση
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-20)Εισαγωγή: Ο αυχενικός πόνος μηχανικής αιτιολογίας προσδιορίζεται ως ένας γενικευμένος αυχενικός πόνος με ή χωρίς πόνο στην περιοχή της ωμικής ζώνης, με χαρακτηριστικά μηχανικής αιτιολογίας, όπως συμπτώματα που προκαλούνται ... -
Υδατική διαθεσιμότητα και ορισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ράγας σε ερυθρές οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου (Vitis vinifera L.)
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-10)Η άμπελος είναι ένα φυτό με μακρά ιστορία, του οποίου η καλλιέργεια και η αξιοποίηση έχει απασχολήσει τον άνθρωπο εκτενώς μέχρι σήμερα. Πολλοί παράγοντες συμβάλουν είτε θετικά, είτε αρνητικά στο στόχο των οινοπαραγωγών, ...