• Αξιολόγηση μελέτης HACCP σε εργαστήριο τυποποίησης κρέατος 

      Παπακωνσταντίνου, Τηλέμαχος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-03-23)
      Η παρούσα εργασία αποτελεί Μελέτη HACCP για ένα υπό ίδρυση Εργαστήριο Τυποποίησης Κρέατος στην Περιφέρεια Βορείου Τομέα Αττικής . Μετά την λήψη της Βεβαίωσης χρήσης Γης, απ’ όπου φαίνεται ότι η Δραστηριότητα χωροταξικά ...
    • Αυθεντικότητα, ιχνηλασιμότητα και πιστοποίηση ξηρών καρπών Π.Ο.Π. (Φιστίκι Αιγίνης, Φιστίκι Μεγάρων και Κελυφωτό Φιστίκι Φθοιώτιδας) 

      Κανούτα, Χριστίνα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-05)
      Η βιομηχανία τροφίμων έχει γνωρίσει σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, με την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για υψηλής ποιότητας, αυθεντικά και ασφαλή προϊόντα διατροφής. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη διαφόρων ...
    • Εφαρμογή συστήματος ISO 14001 σε μονάδα Catering 

      Κόλλια, Παναγιώτα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-04-04)
      Στα πλαίσια της ρύπανσης του περιβάλλοντος, της κλιματικής αλλαγής και κατ’ επέκταση της μείωσης της ζωής του πλανήτη μας, κρίνεται απαραίτητη η επαγρύπνηση για εξασφάλιση και διατήρηση της επάρκειας των φυσικών πόρων ...
    • Εφαρμογή συστήματος Kosher σε βιομηχανία κρέατος 

      Δήμου, Δήμητρα Θεοδώρα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-10-14)
      Η συγκεκριμένη εργασία αφορά την βιβλιογραφική μελέτη της εφαρμογής του συστήματος Kosher σε βιομηχανία κρέατος. Η εβραϊκή κοινότητα ανά τον κόσμο αριθμεί περισσότερα από 15 εκατομμύρια άτομα, όπου το μεγαλύτερο μέρος ...
    • Μη αξιοποιούμενα τρόφιμα: ο ρόλος των ΣΔΑΤ 

      Ιωαννίδου, Νίκη-Μαγδαληνή (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-19)
      Η σπατάλη τροφίμων αποτελεί ένα παγκόσμιο ζήτημα που επηρεάζει την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, καθώς το 35% περίπου του συνόλου των τροφίμων που παράγονται ετησίως σπαταλιέται με τεράστιο οικονομικό κόστος. ...