Πλοήγηση Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών ανά Λέξεις-κλειδιά "Υγεία"
Αποτελέσματα 2-2 από 2
-
Επίδραση της διαφορετικής εφαρμογής του λυκίσκου (Citra) στην ποιότητα της μπύρας- Πειραματικές ζυθοποιήσεις
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03)Στην παρούσα πτυχιακή μελέτη, αναλύονται τα βασικά συστατικά της μπύρας και τα χαρακτηριστικά αυτών, κάνοντας αισθητή τη σημασία της ποιότητας των πρώτων υλών στο τελικό προϊόν. Για να παραχθεί η μπύρα λαμβάνουν χώρα δύο ...