Πλοήγηση Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών ανά Συγγραφέα "Τσιλιμπίου, Κωνσταντίνος"
-
Παραγωγή ζύθου τύπου Honey Ale - Μελέτη της επίδρασης του τύπου και του ποσοστού μελιού
Τσιλιμπίου, Κωνσταντίνος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-22)Η γλυκαντική ουσία, που παράγεται φυσικώς από τις μέλισσες του είδους Apis melifera, ονομάζεται μέλι. Από την αρχαιότητα θεωρούντο «θεόσταλτη» τροφή και μέχρι σήμερα αποτελεί ένα φυσικό γλυκαντικό προϊόν με πολλές ευεργετικές ...