Browsing Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών by Author "Βακόλα, Αναστασία"
Now showing items 1-1 of 1
-
Σύνθεση και μελέτη προϊόντων περιποίησης προσώπου με χρήση πολυφαινολών κόκκινου σταφυλιού και μωβ ορχιδέας
Αχλαδιώτη, Μαρία; Βακόλα, Αναστασία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-20)Μελετώντας τις αντιοξειδωτικές, και όχι μόνο, ιδιότητες των πολυφαινολών των κόκκινων σταφυλιών και τη συμβολή τους στον κλάδο της κοσμετολογίας, οδηγηθήκαμε στη σύνθεση ενός προϊόντος περιποίησης προσώπου με χρήση αυτών, ...