Browsing Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών by Author "Φράγκου, Σταυρούλα"
Now showing items 1-1 of 1
-
Συγκριτική μελέτη μεθόδων προσδιορισμού αναγόντων σακχάρων
Φράγκου, Σταυρούλα; Μαύρου, Μαρία; Λάτση, Παναγιώτα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03)Στο γλεύκος υπάρχουν διάφοροι τύποι σακχάρων. Η γλυκόζη και η φρουκτόζη είναι τα κύρια σάκχαρα των οίνων, αλλά υπάρχουν επίσης μικρές ποσότητες άλλων σακχάρων, όπως είναι οι πεντόζες. Ανάγοντα σάκχαρα ονομάζονται αυτά με ...