• Ελληνικά
    • English
  • English 
    • Ελληνικά
    • English
  • Login
Search 
  •   University of West Attica Institutional Repository
  • ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • Search
  •   University of West Attica Institutional Repository
  • ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Επίδραση των μεθόδων ξήρανσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των σταυρανθών λαχανικών 

Τσιλιγκήρ Χουσεΐν, Αρζού; Αλή Κεχαγιά, Μουράτ (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-11)
Η παρούσα μελέτη παρουσιάζει την επίδραση που έχουν οι διάφοροι μέθοδοι ξήρανσης στα σταυρανθή λαχανικά, χαρακτηριστικά παραδείγματα των οποίων αποτελεί το λάχανο, η ρόκα, το ρεπάνι, το μπρόκολο και το κουνουπίδι. Τα ...

Contact Us | Send Feedback
Created by ELiDOC
 

 

Browse

All of the RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsAdvisorsTitlesKeywordsAcademic DepartmentsGraduate studiesThis CommunityBy Issue DateAuthorsAdvisorsTitlesKeywordsAcademic DepartmentsGraduate studies

My Account

Login

Discover

Academic DepartmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (1)TypeΠτυχιακή εργασία (1)KeywordsΑντιοξειδωτική δράση (1)Βιοδραστικές ενώσεις (1)Μέθοδοι ξήρανσης (1)Σταυρανθή λαχανικά (1)... View MoreAdvisorRevelou, Panagiota-Kyriaki (1)Author
Αλή Κεχαγιά, Μουράτ (1)
Τσιλιγκήρ Χουσεΐν, Αρζού (1)Date Issued2022 (1)

Contact Us | Send Feedback
Created by ELiDOC