Browsing by Keywords "Ξήρανση"
Now showing items 2-4 of 4
-
Εφαρμογή τεχνολογίας εμποδίων για την παρασκευή προϊόντων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και αυξημένη διατηρησιμότητα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03-05)Τα σύκα, από την αρχαιότητα έως και σήμερα, αποτελούν φρούτα που καταναλώνονται ευρέως και χαίρουν μεγάλης αποδοχής από τους καταναλωτές λόγω των ευεργετικών τους ιδιοτήτων και των ιδιαίτερων οργανοληπτικών τους χαρακτηριστικών. ... -
Παρασκευή μικρογεύματος (snack) υψηλής διατροφικής αξίας με βάση το φραγκόσυκο
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-09)Ο όλο και πιο απαιτητικός τρόπος ζωής των ανθρώπων έχει οδηγήσει τα τελευταία χρόνια την αγορά στην παραγωγή υγιεινών και εύγευστων μικρογευμάτων. Επιπλέον, αποτελεί κοινή γνώση πως λόγω αυτού, οι καταναλωτές επιθυμούν ... -
Τεχνολογίες για βελτιστοποίηση της ανώτερης θερμογόνου δύναμης λιγνοκυτταρινούχας βιομάζας
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-03)Σκοπός της διπλωματικής αυτής εργασίας είναι η διερεύνηση των τεχνολογιών κατεργασίας λιχνοκυτταρινούχας βιομάζας με σκοπό την αύξηση της θερμογόνου δύναμης