• Βυνοποίηση και ζυθοποίηση στη διαδικασία παρασκευής μπύρας. Νέες τάσεις στη βιομηχανία 

      Κεροπούλου, Κωνσταντίνα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-29)
      Είναι ευρέως γνωστό ότι η παγκόσμια δημοφιλία της μπύρας, ξεκινάει από την αρχαιότητα και δεν παύει μέχρι και σήμερα να αποτελεί αγαπητό ποτό πολλών καταναλωτών. Οι σημαντικές ανακαλύψεις που πραγματοποιήθηκαν τον 19ο ...
    • Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας 

      Γεωργικόπουλος, Χαράλαμπος; Αμανατίδης, Σωτήρης (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-14)
      Στην πτυχιακή θα παρουσιαστούν διάφορες πτυχές όσο αναφορά την σταθερότητα και την διατηρισιμότητα του αφρού της μπύρας. Η ανάλυση του αφρού μπορεί να γίνει και από χημικής άποψης άλλα και από φυσικής. Ουσιαστικά ο όρος ...