Μελέτη της επίδρασης υπέρυθρης ακτινοβολίας στη σύσταση των ολικών φαινολικών και στην αντιοξειδωτική τους δράση σε θερμοκηπιακή καλλιέργεια μελιτζάνας
Study of the effect of infrared radiation on the composition of total phenolics and their antioxidant activity in greenhouse eggplant cultivation
Keywords
Μελιτζάνες ; Φαινολικές ενώσεις ; Αντιοξειδωτικά ; Αντιοξειδωτική δράσηAbstract
Στο άρθρο παρουσιάζεται η πτυχιακή εργασία μου που μελετά δύο ομάδες δειγμάτων μελιτζανών θερμοκηπίου με και χωρίς ακτινοβολία και να παρατηρηθούν οι διαφορές στην συγκέντρωση των φαινολικών ενώσεων και των αντιοξειδωτικών.
Abstract
This article presents my dissertation that studies two groups of samples of greenhouse aubergines with and without radiation and to observe the differences in the concentration of phenolic compounds and antioxidants.