Πλοήγηση Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ανά Λέξεις-κλειδιά
Αποτελέσματα 1-20 από 32
Λίστα λέξεων-κλειδιά |
---|
Υγεία [10] |
Υγεία του ανθρώπου [1] |
Υγιεινές εκδοχές [1] |
Υγιεινή επιφανειών [1] |
Υγιεινή τροφίμων [1] |
Υγρά τρόφιμα [1] |
Υγρή χρωματογραφία-Φασματομετρία μάζας (LC-MS) [1] |
Υγρή χρωματογραφία [3] |
Υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης [2] |
Υγρή χρωματογραφία- Φασματομετρία μάζας (LC-MS/MS) [1] |
Υδατάνθρακες [1] |
Υδρόλυμα [1] |
Υδρόμελο [1] |
Υδρογέλες [3] |
Υδροκολλοειδή [1] |
Υδροξυμεθυλοφουρφουράλη [1] |
Υπέρυθρη ακτινοβολία [1] |
Υπέρυθρη φασματοσκοπία ATR FTIR [1] |
Υπερ-επεξεργασμένα Τρόφιμα [1] |
Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα [1] |