Πλοήγηση Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ανά Λέξεις-κλειδιά
Αποτελέσματα 1-20 από 22
Λίστα λέξεων-κλειδιά |
---|
L-αργινίνη [1] |
L-κιτουλλίνη [1] |
L. monocytogenes συγκαλλιέργεια [1] |
LAB [1] |
Lactic acid bacteria [2] |
Lactobacillus lactis [1] |
Lait caillé [1] |
LAMP [1] |
Lavandula angustifolia [1] |
LC-MS/MS [1] |
Legumes [1] |
Lentil spread [1] |
Lentils [1] |
Light [3] |
Light προϊόντα [1] |
Light προϊόντα και υγεία [1] |
Light τρόφιμα [1] |
Liquid Foods [1] |
Listeria [1] |
Listeria monocytogenes [7] |