Toggle navigation
Ελληνικά
English
English
Ελληνικά
English
Login
Toggle navigation
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές εργασίες
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές εργασίες
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αντιοξειδωτικά στα τρόφιμα και τρόπος επίδρασης τους στον ανθρώπινο οργανισμό
Antioxidants in food and how they affect the human body
Πτυχιακή εργασία
Author
Χαριδήμου, Μαρία
Κοντολαίμη, Άντρη
Date
2022-03-04
Advisor
HOUHOULA, DIMITRA
CHARIDEMOU_14404KONTOLAIMI_15043.pdf.pdf (2.327Mb)
Keywords
Αντιοξειδωτικά
Number of pages
75
Faculty
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Academic Department
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Language
Greek
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1936
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1787
Collections
Πτυχιακές εργασίες
Show full item record
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Search Repository
This Collection
Browse
All of the Repository
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
This Collection
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
My Account
Login