Show simple item record

Αντιοξειδωτικά στα τρόφιμα και τρόπος επίδρασης τους στον ανθρώπινο οργανισμό

dc.contributor.advisorHOUHOULA, DIMITRA
dc.contributor.authorΧαριδήμου, Μαρία
dc.contributor.authorΚοντολαίμη, Άντρη
dc.date.accessioned2022-03-21T10:33:05Z
dc.date.available2022-03-21T10:33:05Z
dc.date.issued2022-03-04
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1936
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1787
dc.format.extent75el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el*
dc.subjectΑντιοξειδωτικάel
dc.titleΑντιοξειδωτικά στα τρόφιμα και τρόπος επίδρασης τους στον ανθρώπινο οργανισμόel
dc.title.alternativeAntioxidants in food and how they affect the human bodyel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΑντωνόπουλος, Διονύσιος
dc.contributor.committeeΣτρατή, Ειρήνη
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές