Χαρακτηρισμός των αρωματικών ενώσεων της ποικιλίας Μαλαγουζιά
Study on the aromatic compounds of Malagousia wines
Πτυχιακή εργασία
Author
Πεύκαρου, Κωνσταντίνα
Μυριάνθους, Χριστίνα
Date
2021-10Advisor
Ντουρτόγλου, ΕυθαλίαKeywords
Μαλαγουζιά ; Αρωματικό προφίλ ; Πτητικές ενώσεις ; Υγρή εκχύλιση (LLE) ; Αέρια χρωματογραφία ; Φασματοφωτομετρία μάζαςAbstract
Απομόνωση και προσδιορισμός των αρωματικών ουσιών από οίνους της ποικιλίας Μαλαγουζιά
Abstract
The aim of the study was to identify the volatile organic compounds involved in the aroma of Malagousia wines. These compounds were isolated and quantified.