• Αποκρυπτογραφώντας την αλλοίωση των πουλερικών 

      Ματέχου, Ελένη; Ζώτου, Κωνσταντίνα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024)
      Poultry spoilage presents a significant challenge in the food industry due to its susceptibility to microbial contamination and enzymatic degradation, leading to decreased product quality, safety concerns, and economic ...
    • Βιώσιμη συσκευασία τροφίμων 

      Κοζιώρη, Αντιγόνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-18)
      Οι συσκευασίες διαδραματίζουν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της αξίας των προϊόντων. Τα υλικά συσκευασίας που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές, και στόχος με τα χρόνια ...