• Συσκευασία και διάρκεια ζωής ψαριών 

      Γλύνης, Λουίτζι (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03)
      Τα τελευταία χρόνια, οι καταναλωτές αναζητούν, λόγω του μειωμένου ελεύθερουχρόνου, όλο και πιο γρήγορους αλλά και εύκολους τρόπους για να καταναλώσουν τατρόφιμα (όπως έτοιμα προς κατανάλωση γεύματα). Τα ψάρια αλλά και τα ...
    • Τεχνολογία παραγωγής σοκολάτας 

      Μαδενλόγλου, Ναυσικά; Μαλαπέτσα, Ειρήνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-04)
      Αντικείμενο της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη των σταδίων μεταποίησης και επεξεργασίας του κακάο, από μικροβιολογική, βιοχημική, μηχανική, φυσικοχημική και τεχνολογική άποψη, σε όλη την διάρκεια της πορείας ...