Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες ανά Συγγραφέα "Καραλίβανου, Θεοδώρα"
-
Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.
Κατσούλα, Δροσιανή; Καραλίβανου, Θεοδώρα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03-04)Θέμα της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι οι προβιοτικοί μικροοργανισμοί που βρίσκονται στα ζυμώμενα προϊόντα γάλακτος και οι σύγχρονες τάσεις που αφορούν τα προϊόντα αυτά. Τα πιο γνωστά τρόφιμα που παράγονται από τη ...