Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες ανά Συγγραφέα "Κατσίκης, Δημήτριος"
-
Χαρακτηριστικά, ιδιότητες και μέθοδοι εκχύλισης του αβοκαντελαίου
Κατσίκης, Δημήτριος; Σώτος, Νικόλαος Κωνσταντίνος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07)Το αβοκάντο θεωρείται ένα τροπικό φρούτο ύψιστης βιολογικής και θρεπτικής αξίας. Το αβοκαντέλαιο παράγεται από το αβοκάντο μέσω μιας σειράς από βιολογικές, φυσικές και χημικές μεθόδους και χρησιμοποιείται στην βιομηχανία ...