Toggle navigation
Ελληνικά
English
English
Ελληνικά
English
Login
Toggle navigation
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Η επίδραση της κυτταρικής επαφής στην αλληλεπίδραση μεταξύ της ζύμης Metschnikowia pulcherrima και κοινών ειδών οινοποίησης
Effect of cell contact interaction between Metschnikowia pulcherrima and common winemaking yeasts
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
Author
Ταουσάνη, Στέλλα
Date
2023-04-28
Advisor
banilas, george
Taousani_21211.pdf (1.373Mb)
Keywords
Metschnikowia pulcherrima
;
Συγκαλλιέργεια
Number of pages
46
Faculty
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Academic Department
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Post-graduate Program
Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
Language
Greek
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/4322
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4161
Collections
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
Show full item record
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Search Repository
This Collection
Browse
All of the Repository
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
This Collection
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
My Account
Login