Toggle navigation
Ελληνικά
English
English
Ελληνικά
English
Login
Toggle navigation
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Η επίδραση της ενεργής συσκευασίας στην ποιότητα φρέσκων φρούτων και λαχανικών
The effect of active packaging on the quality of fresh fruits and vegetables
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
Author
Κατσίγιαννη, Δέσποινα
Date
2023-07-12
Advisor
Giannakourou, Maria
Katsigianni_21015.pdf (4.350Mb)
Δήλωση_Κατσίγιαννη.pdf (44.24Kb)
Keywords
Eνεργή συσκευασία
;
Φρούτα
;
Λαχανικά
;
Συστήματα απορρόφησης
;
Συστήματα εκπομπής
Number of pages
110
Faculty
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Academic Department
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Post-graduate Program
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Language
Greek
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/4896
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4734
Collections
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Show full item record
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Search Repository
This Collection
Browse
All of the Repository
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
This Collection
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
My Account
Login