Show simple item record

Development of a family business entitled "Pistachio tour"

dc.contributor.advisorMetzitakos, Rossetos
dc.contributor.authorΤουρλάκη, Χριστίνα
dc.date.accessioned2023-09-11T09:08:54Z
dc.date.available2023-09-11T09:08:54Z
dc.date.issued2023-07-13
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5052
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4890
dc.description.abstractIn this theoretical work, the development stages of the design of the family business “Pistachio tour” are recorded, which manufactures products with the PDO Fthiotida shelled pistachio as its main ingredient. More specifically, reference is made to the peanut itself and its benefits. This is followed by a study and research on similar businesses that are on the market. While the course and evolution of the design of the logo, the corporate identity, the products, the promotional actions and the cen- tral e-shop website of the company is being developed.el
dc.format.extent41el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΟικογενειακή επιχείρησηel
dc.subjectΚελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας ΠΟΠel
dc.subjectΙστοσελίδαel
dc.subjectE-shopel
dc.subjectΛογότυποel
dc.subjectΠροωθητικές ενέργειεςel
dc.titleDevelopment of a family business entitled "Pistachio tour"el
dc.title.alternativeΑνάπτυξη οικογενειακής επιχείρησης με τίτλο "Pistachio tour"el
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΔεβετζή, Ιωάννα
dc.contributor.committeeΜυτιληναίου, Σοφία
dc.contributor.facultyΣχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμούel
dc.contributor.departmentΤμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίαςel
dc.description.abstracttranslatedΣτην θεωρητική αυτή εργασία, γίνεται καταγραφή των σταδίων ανάπτυξης του σχε- διασμού της οικογενειακής επιχείρησης “Pistachio tour”, η οποία παρασκευάζει προϊόντα με βασικό συστατικό το κελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας ΠΟΠ. Πιο συγκε- κριμένα, γίνεται αναφορά στο ίδιο το φιστίκι και τα οφέλη του. Ακολουθεί μελέτη και έρευνα πάνω σε παρόμοιες επιχειρήσεις, οι οποίες κυκλοφορούν στην αγορά. Ενώ αναπτύσσεται η πορεία και εξέλιξη σχεδιασμού του λογοτύπου, της εταιρικής ταυτότητας, των προϊόντων, των προωθητικών ενεργειών και της κεντρικής ιστο- σελίδας e-shop της επιχείρησης.el


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές