Εμφάνιση απλής εγγραφής

Διατροφική αξία και ασφάλεια βιολογικών προϊόντων κρέατος

dc.contributor.advisorKanellou, Anastasia
dc.contributor.authorΠαπαδημητρίου, Λεωνίδας
dc.date.accessioned2021-04-08T15:28:05Z
dc.date.available2021-04-08T15:28:05Z
dc.date.issued2021-03-05
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/555
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-406
dc.format.extent46el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΒιολογικά προϊόντα κρέατοςel
dc.titleΔιατροφική αξία και ασφάλεια βιολογικών προϊόντων κρέατοςel
dc.title.alternativeNutritional value and safety of organic meat productsel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΜάντης, Φώτιος
dc.contributor.committeeΤσάκαλη, Ευσταθία
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές