Toggle navigation
Ελληνικά
English
English
Ελληνικά
English
Login
Toggle navigation
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές εργασίες
View Item
University of West Attica Institutional Repository
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές εργασίες
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Μέθοδοι και διεργασίες για την αύξηση της διατηρησιμότητας κρεατοσκευασμάτων
Methods and processes for increasing the shelf life of meat products
Πτυχιακή εργασία
Author
Γουναρίδης, Βασίλειος
Date
2024-07-19
Advisor
Μπρατάκος, Σωτήριος
Gounaridis_20684021.pdf (1.531Mb)
Keywords
Κρεατοσκευάσματα
;
Διατηρησιμότητα
;
Κρέας
;
Σταθερότητα
Abstract
Η παρούσα πτυχιακή εργασία διερευνά διάφορες μεθόδους και διαδικασίες που αποσκοπούν στην παράταση της διάρκειας ζωής των προϊόντων κρέατος, περιλαμβάνοντας τόσο παραδοσιακές όσο και καινοτόμες προσεγγίσεις.
Number of pages
82
Faculty
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Academic Department
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Language
Greek
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/7198
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-7030
Collections
Πτυχιακές εργασίες
Show full item record
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Search Repository
This Collection
Browse
All of the Repository
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
This Collection
By Issue Date
Authors
Advisors
Titles
Keywords
Academic Departments
Graduate studies
My Account
Login