Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Επεξεργασία"
Αποτελέσματα 2-3 από 3
-
Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-13)Η συγκεκριμένη εργασία αφορά την έρευνα των υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές, με βασικό σκοπό την ανάλυση των μεθόδων επεξεργασίας τους. Η εργασία αποτελεί βιβλιογραφική ανασκόπηση, καθώς πραγματοποιήθηκε ... -
Μελέτη της επίδρασης της θερμοκρασίας στο χρόνο ζωής παστεριωμένου γάλακτος
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-09)Το γάλα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής του ανθρώπου καθώς αποτελεί μία πλούσια θρεπτικά τροφή για εκείνον. Στην παρακάτω πτυχιακή εργασία αναλύονται όλα τα βασικά συστατικά του γάλακτος (νερό, πρωτεΐνες, ...