Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Αντιοξειδωτικές ιδιότητες"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Rosmarinus spp. Δεντρολίβανο. Η χρήση του στην Κοσμητολογία.
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-03-21)Το φυτικό βασίλειο έχει υπηρετήσει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες στην επίτευξη του ευ ζην. Διαθέτει μία απέραντη ποικιλία βιοδραστικών συστατικών και τα οποία καλύπτουν μία μεγάλη περιοχή δράσεων όπως είναι η ενυδάτωση, ... -
Ρόδι: χημική σύσταση- αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-09-27)Θα μελετηθούν η χημική σύσταση και οι αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες του ροδιού οι οποίες παίζουν πολύ σημαντικό στην υγεία του καταναλωτή και συμβάλλουν στην ορθή ενήλικη διατροφή και στην προστασία του ... -
Χημική σύσταση και βασικές ευεργετικές ιδιότητες χαρακτηριστικών φρούτων και οπωροκηπευτικών ελληνικής προελευσης
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-07)Τα φρούτα και τα λαχανικά από παλιά έχουν εκτιμηθεί ως μέρος του βασικού διαιτολογίου του ανθρώπου. Τις τελευταίες δεκαετίες, τα οπωροκηπευτικά αποτελούν αντικείμενο πολλών ερευνητικών μελετών, λόγω της φύσης τους και ...