Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Γαλακτοκομικά προϊόντα"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε μικρό τυροκομείο
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-14)Αντικείμενο της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η ανάπτυξη συστήματος διασφάλισης της υγιεινής τροφίμων HACCP σε παραδοσιακό τυροκομείο. Η επιχείρηση στην οποία αναπτύχθηκε η μελέτη αυτή είναι το τυροκομείο “ Η ... -
Ανασκόπηση της επίδρασης γαλακτοκομικών προϊόντων στο εντερικό μικροβίωμα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-07-22)Η παρούσα ανασκόπηση εξετάζει τη σχέση μεταξύ του εντερικού μικροβιώματος και της κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων. Το εντερικό μικροβίωμα διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην υγεία του ξενιστή, με τη δυσβίωση να συνδέεται ... -
Η εξέλιξη των γαλακτοκομικών προϊόντων από την φάρμα στην βιομηχανία του 21ου αιώνα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03-02)Η εξέλιξη των τροφίμων στις μέρες μας αποτελεί ένα μείζον θέμα για την επιστημονική και την κοινωνία. Ένας βασικός κλάδος των τροφίμων είναι εκείνος των γαλακτοκομικών προϊόντων πάνω στον οποίο βασίζεται και η παρούσα ...