Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Γιαούρτι τσουκνίδας"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Θρεπτική αξία και χρήση του φυτού της τσουκνίδας (Urtica dioica) ως πηγή βιοδραστικών ουσιών στα τρόφιμα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-03)Η παρούσα πτυχιακή έχει ως στόχο την ανάδειξη του φυτού της τσουκνίδας (Urtica dioica) ως ένα τρόφιμο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιοενεργές ενώσεις όπως πολυφαινόλες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, με πολλαπλά ...