Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Εναλλακτικές πρωτεΐνες"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Βιώσιμες εναλλακτικές πηγές πρωτεϊνών τελευταίας γενιάς: Μέθοδοι επεξεργασίας και ιδιότητες για εφαρμογή σε τρόφιμα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-09-23)Η ασφάλεια των τροφίμων και τα περιβαλλοντικά προβλήματα έχουν εξελιχθεί σε παγκόσμιες κρίσεις που απαιτούν ριζικές λύσεις. Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει τα 9,8 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050, και η πλειονότητα ... -
Διεργασίες απομονώσεως πρωτεϊνών από εναλλακτικές πηγές και εφαρμογές σε προϊόντα τροφίμων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-01)Το θέμα της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας είναι η επισκόπηση των μεθόδων απομονώσεως εναλλακτικών πρωτεϊνών και η εφαρμογή τους στα τρόφιμα. Ως εναλλακτικές πρωτεΐνες χαρακτηρίζονται οι φυτικές πρωτεΐνες, οι πρωτεΐνες ...