Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Μπύρα χωρίς αλκοόλ"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Η επίδραση διαφορετικών επιπέδων αιθυλικής αλκοόλης στα συνολικά χαρακτηριστικά του ζύθου
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-21)Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξανόμενη παραγωγή LAB (low alcohol beers) και AFB (alcohol free beers) παγκοσμίως αντικατοπτρίζοντας μία νέα παγκόσμια τάση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Βασικό πρόβλημα της παραγωγής ... -
Παραγωγή Μπύρας Χωρίς Αλκοόλ
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03)Η παρούσα εργασία αποτελεί μια μελέτη των φυσικών και βιοχημικών συνθήκων που μπορούν να επιδράσουν στον μεταβολικό μονοπάτι που ακολουθούν οι ζύμες του ζύθου ώστε να περιοριστεί η παραγωγή της αιθανόλης και να παραχθεί ...