Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Τεχνικές αφυδάτωσης"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Παραγωγή ξηρού οίνου από λιαστά σταφύλια των κυπριακών ποικιλιών Ξυνιστέρι και Μαύρο
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-07-25)Η παρούσα εργασία μελετά τόσο σε βιβλιογραφικό όσο και σε πειραματικό επίπεδο την ανάπτυξη ξηρών οίνων από λιαστά σταφύλια των γηγενών κυπριακών ποικιλιών Μαύρο και Ξυνιστέρι. Αρχικά, στο πρώτο κεφάλαιο της εργασίας ...