Now showing items 1-2 of 2

    • Η χρήση γαλακτωμάτων στη γαστρονομία 

      Σεβαστέλλη, Σοφία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-07)
      Τα γαλακτώματα, τα οποία ορίζονται ως μείγματα δύο μη αναμίξιμων υγρών, όπου το ένα είναι διεσπαρμένο στο άλλο με τη μορφή σταγονιδίων, έχουν καθοριστική σημασία στη σύγχρονη γαστρονομία λόγω των μοναδικών υφολογικών και ...
    • Συμβολή του γαστρονομικού τουρισμού στην τουριστική ανάπτυξη των Κυκλάδων - Μελέτη περίπτωσης Μύκονος 

      Σωπάκη, Μαρία Αικατερίνη; Ρεμούνδου, Πετρούλα Ιόλη (Πανεπιστήμιο Δυτικής ΑττικήςΠανεπιστήμιο Αιγαίου, 2021-03-18)
      Η γαστρονομία στην Ελλάδα θα λέγαμε ότι αποτελεί αναπόσπαστο και πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας, της παράδοσης και της κουλτούρας της χώρας με εγχώριες και παγκόσμιες τουριστικές εκτάσεις. Σκοπός της παρούσας ...