Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Ανθρώπινος υποδοχέας πικρής γεύσης TAS2R46"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Εφαρμογή υπολογιστικών τεχνικών για την πρόβλεψη νέων ενισχυτικών γεύσης από εκχυλίσματα βασιλικού
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-09-26)Η ανθρώπινη γεύση μπορεί να διακριθεί σε πέντε βασικές κατηγορίες: γλυκιά (sweet), πικρή (bitter),όξινη (sour), αλμυρή (salty), και umami. Αποτελεί ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό στον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και ποτών, ...