Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Κακάο"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Επίδραση των πρώτων υλών, της σύνθεσης & της παραγωγικής διαδικασίας στην ποιότητα & στο κόστος προϊόντων σοκολατοποιίας
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-10-07)Η παρούσα διατριβή διερευνά τους κρίσιμους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα και το κόστος των προϊόντων σοκολάτας, εστιάζοντας στο ρόλο που διαδραματίζουν οι πρώτες ύλες, η σύνθεση αυτών και οι μέθοδοι παραγωγής. Μια ... -
Σύγχρονες τάσεις στη σοκολατοβιομηχανία: Βελτιστοποίηση παραγωγής, ποιότητα και καινοτομία
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-11-17)Η σοκολάτα, που αρχικά καταναλωνόταν ως ένα πικρό αλλά ευεργετικό για την υγεία, ζεστό ρόφημα, στη σημερινή της μορφή αναγνωρίζεται ως ένα πολύ δημοφιλές γλύκισμα συνήθως σε μορφή πλάκας, με το όνομά της να προστατεύεται ...