Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Λευκή οινοποίηση"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Επίδραση του είδους ζυμομύκητα Lachancea thermotolerans στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του οίνου από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024)Η παρούσα εργασία εκπονήθηκε στο εργαστήριο Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη της δράσης διαφορετικών ...