• Μελέτη διατηρησιμότητας αγγουριού με χρήση αναλυτικών τεχνικών 

      Κυριακάκη, Χαρίκλεια (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-10)
      Το αγγούρι είναι ο καρπός που προέρχεται από το έρπον και αναρριχώμενο ετήσιο φυτό της αγγουριάς Cucumis Sativus, γνωστή στην Ελλάδα από την αρχαιότητα ως «Σίκυος» ή «Σίκυς» ο ήμερος (Φραγκούλης, 2022). Η παρούσα εργασία ...
    • Μελέτη διατηρησιμότητας παστουρμά με χρήση αναλυτικών μεθόδων 

      Οικονομάκου, Μαριάννα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-27)
      Ο παστουρμάς αποτελεί ένα ζυμούμενο προϊόν ωρίμανσης από αυτοτελή τεμάχια κρέατος, το οποίο διαθέτει ως εξωτερικό επικάλυμμα το τσιμένι (Trigonella Foenum-graecum) και είναι μακράς διαρκείας σε αποθήκευση υπό ψύξη. Στην ...