• Βυνοποίηση ζέας για την παραγωγή ζύθου 

      Μανώλας, Δημήτρης; Ντούρου, Ευαγγελία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-26)
      Κατά την διάρκεια της εκπόνησης της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας βασικό αντικείμενο αποτέλεσε το δίκοκκο σιτάρι και η μελέτη της ικανότητας του να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη στην ζυθοποίηση. Ορισμένη ποσότητα ...
    • Βυνοποίηση και ζυθοποίηση στη διαδικασία παρασκευής μπύρας. Νέες τάσεις στη βιομηχανία 

      Κεροπούλου, Κωνσταντίνα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-29)
      Είναι ευρέως γνωστό ότι η παγκόσμια δημοφιλία της μπύρας, ξεκινάει από την αρχαιότητα και δεν παύει μέχρι και σήμερα να αποτελεί αγαπητό ποτό πολλών καταναλωτών. Οι σημαντικές ανακαλύψεις που πραγματοποιήθηκαν τον 19ο ...