• Μελέτη διατηρησιμότητας παστουρμά με χρήση αναλυτικών μεθόδων 

      Οικονομάκου, Μαριάννα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-27)
      Ο παστουρμάς αποτελεί ένα ζυμούμενο προϊόν ωρίμανσης από αυτοτελή τεμάχια κρέατος, το οποίο διαθέτει ως εξωτερικό επικάλυμμα το τσιμένι (Trigonella Foenum-graecum) και είναι μακράς διαρκείας σε αποθήκευση υπό ψύξη. Στην ...
    • Σχεδιασμός και παραγωγή αφυδατωμένων μανιταριών 

      Κουτσούκος, Παναγιώτης-Στυλιανός; Σταύρε, Θωμάς (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-07)
      Η καλλιέργεια των μανιταριών (Lentinula edodes ) τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται κυρίως γιατί είναι πολύ πιο γευστικά από το ευρέως γνωστό λευκό μανιτάρι ενώ έχουν ανάλογη θρεπτική αξία. Όμως δεν παύει να είναι ένα ...