• Αντιμικροβιακές ουσίες στο αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα-Ένα πρόβλημα Δημόσιας Υγείας 

      Καβουκλή, Σταυρούλα-Γεωργία; Καρδιόλακα, Αικατερίνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-02-25)
      Το γάλα αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην διατροφή του ανθρώπου από πολύ παλιά και συνέβαλε σημαντικά στην επιβίωση και στην υγεία του. Οι συνθήκες διαβίωσης ,η διατροφή, και η υγεία των γαλακτοφόρων ζώων επηρεάζουν την ...
    • Λοιμώξεις Λοχείας 

      Σταθουλοπούλου, Παρασκευή (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-06-28)
      Εισαγωγή: Οι λοιμώξεις της λοχείας αποτελούν την πιο συχνή επιπλοκή μετά τον τοκετό. Επίσης σχετίζονται με παρατεταμένο χρόνο νοσηλείας αλλά και αυξημένο κόστος φροντίδας. Σκοπός: Είναι η ανασκόπιση των λοιμώξεων που ...