• Η εφαρμογή μελισσοκομικών προϊόντων στον Τομέα Υγείας 

      Παπουνίδης, Λουκάς (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-10-07)
      Στην παρούσα διπλωματική εργασία θίγεται η εφαρμογή των μελισσοκομικών προϊόντων στον Τομέα Υγείας. Συγκεκριμένα, αναλύεται η χημική σύσταση καθενός από τα οκτώ συνολικά προϊόντα της μελισσοκομίας που είναι το μέλι, το ...
    • Φυσικά συστατικά στα αντηλιακά. Τοπικές συνθέσεις και αξιολόγηση in vitro του δείκτη SPF 

      Γιαννακοπούλου, Γεωργία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-10-25)
      Η συνεχής έκθεση στη UV (Ultraviolet-Υπεριώδης) ακτινοβολία έχει δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία του ατόμου, όπως η καταστροφή του DNA, το οξειδωτικό stress εξ αιτίας του σχηματισμού ελευθέρων ριζών κ.ο.κ. Για την προστασία ...