• Σύγκριση μεθόδων προσδιοριμού σακχάρων σε δείγματα ζύθου 

      Βασιλοπούλου, Ειρήνη Ευαγγελία; Μπαμιατζόγλου, Αλκμήνη Πολυξένη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-04)
      Ο ζύθος είναι ένα αλκοολούχο ποτό, γνωστό από την αρχαιότητα. Παρασκευάζεται με τέσσερεις πρώτες ύλες : το νερό, το κριθάρι, τον λυκίσκο και τη ζύμη. Το νερό αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος των πρώτων υλών της παραγωγής, το ...
    • Φορητό σύστημα μέτρησης χρόνου προθρομβίνης με βάση smartphone 

      Μπεκολάρη, Κλέντιστ (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-10-17)
      Η μέτρηση του δείκτη International Normalized Ratio (INR) προσδιορίζει την εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας της πήξης του αίματος, την ανίχνευση έλλειψης πηκτικών παραγόντων, καθώς και τη παρακολούθηση ασθενών υπό ...