• Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές 

      Μάργαρη, Δήμητρα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03-08)
      Στη εργασία αυτή διαπραγματεύονται τα προϊόντα ζύμωσης του γάλακτος καθώς και η τεχνολογία παραγωγής τους στις χώρες της Μεσογείου. Τα προϊόντα αυτά είναι μια ομάδα γνωστή στον άνθρωπο από τα αρχαία χρόνια, τόσο για τα ...
    • Προβιοτικά και εντερικό μικροβίωμα 

      Μιχαηλίδης, Μιχαήλ-Χρήστος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-11)
      Το μικροβίωμα του εντέρου του ανθρώπου αποτελείται από μικροοργανισμούς που υπάρχουν εκ φύσεως στη περιοχή, εμπλουτίζεται από την γέννηση του, και διαμορφώνεται κατά τη διάρκεια των 3-5 πρώτων χρόνων της ζωής του, για ...