Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-5 από 5
Εφαρμογή συστήματος Kosher σε βιομηχανία κρέατος
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-10-14)
Η συγκεκριμένη εργασία αφορά την βιβλιογραφική μελέτη της εφαρμογής του
συστήματος Kosher σε βιομηχανία κρέατος.
Η εβραϊκή κοινότητα ανά τον κόσμο αριθμεί περισσότερα από 15 εκατομμύρια
άτομα, όπου το μεγαλύτερο μέρος ...
Εφαρμογή συστήματος ISO 14001 σε μονάδα Catering
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-04-04)
Στα πλαίσια της ρύπανσης του περιβάλλοντος, της κλιματικής αλλαγής και κατ’ επέκταση
της μείωσης της ζωής του πλανήτη μας, κρίνεται απαραίτητη η επαγρύπνηση για
εξασφάλιση και διατήρηση της επάρκειας των φυσικών πόρων ...
Αξιολόγηση μελέτης HACCP σε εργαστήριο τυποποίησης κρέατος
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-03-23)
Η παρούσα εργασία αποτελεί Μελέτη HACCP για ένα υπό ίδρυση Εργαστήριο
Τυποποίησης Κρέατος στην Περιφέρεια Βορείου Τομέα Αττικής . Μετά την λήψη της Βεβαίωσης
χρήσης Γης, απ’ όπου φαίνεται ότι η Δραστηριότητα χωροταξικά ...
Αυθεντικότητα, ιχνηλασιμότητα και πιστοποίηση ξηρών καρπών Π.Ο.Π. (Φιστίκι Αιγίνης, Φιστίκι Μεγάρων και Κελυφωτό Φιστίκι Φθοιώτιδας)
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-05)
Η βιομηχανία τροφίμων έχει γνωρίσει σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, με την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για υψηλής ποιότητας, αυθεντικά και ασφαλή προϊόντα διατροφής. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη διαφόρων ...
Μη αξιοποιούμενα τρόφιμα: ο ρόλος των ΣΔΑΤ
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-19)
Η σπατάλη τροφίμων αποτελεί ένα παγκόσμιο ζήτημα που επηρεάζει την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, καθώς το 35% περίπου του συνόλου των τροφίμων που παράγονται ετησίως σπαταλιέται με τεράστιο οικονομικό κόστος. ...