Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-3 από 3
Διατροφικές διαταραχές-επικαιροποιημένα στοιχεία
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-10-13)
Η παρούσα εργασία αποτελεί μία προσπάθεια ανασκόπησης της
βιβλιογραφίας αναφορικά με τις διατροφικές διαταραχές αλλά και μία
διερεύνηση σχετικά με τις τελευταίες σχετικές τάσεις στην Ελλάδα (2021-
2022), τις διατροφικές ...
Crisis management team σε εταιρία τροφίμων. Η αντιμετώπιση του covid 19
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-09-22)
Στην παρούσα μελέτη, αναλύουμε τη δομή, το σχέδιο δράσης και τις διαδικασίες που
πρέπει να ακολουθήσει μια ομάδα διαχείρισης κρίσεων στις επιχειρήσεις τροφίμων.
Κρίσεις στις επιχειρήσεις μπορεί να έχουν χαμηλή πιθανότητα ...
Η διατροφή πριν και κατά τη διάρκεια του Covid-19
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-02)
Στις 11 Φεβρουαρίου 2020, η Διεθνής Επιτροπή Ταξινομίας των Ιών χαρακτήρισε τον νέο
κορωνοϊό 2019-nCoV ως Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο Coronavirus 2 και τη νόσο ως
COVID-19 . Ο SARS-CoV-2 πιστεύεται ότι έχει μια ...