Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-4 από 4
Συμβολή του γαστρονομικού τουρισμού στην τουριστική ανάπτυξη των Κυκλάδων - Μελέτη περίπτωσης Μύκονος
(Πανεπιστήμιο Δυτικής ΑττικήςΠανεπιστήμιο Αιγαίου, 2021-03-18)
Η γαστρονομία στην Ελλάδα θα λέγαμε ότι αποτελεί αναπόσπαστο και πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας, της παράδοσης και της κουλτούρας της χώρας με εγχώριες και παγκόσμιες τουριστικές εκτάσεις.
Σκοπός της παρούσας ...
Covid και τουρισμός. Στρατηγικές δράσεις για τον τουρισμό εξαγόμενες ερευνητικά από τους επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής ΑττικήςΠανεπιστήμιο Αιγαίου, 2021-11)
Εισαγωγή: Οι επιπτώσεις της πανδημίας που προήλθε από τον COVID-19 δεν
περιορίζονται στη δημόσια υγεία. Οι περιορισμοί κινητικότητας και ο περιορισμός της
οικονομίας έχουν προκαλέσει οικονομικές κρίσεις σε κάθε έθνος ...
Αποτίμηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας μεγάλων επιχειρήσεων στον τομέα της ζυθοποιίας και της επίδρασης του τουρισμού στην ανάπτυξή του
(Πανεπιστήμιο Δυτικής ΑττικήςΠανεπιστήμιο Αιγαίου, 2021-07-09)
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ραγδαία ανάπτυξη στον κλάδο της μπύρας στη
χώρα μας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την δημιουργία πολλών μικρών επιχειρήσεων
ζυθοποιίας τα οποία έχουν διπλασιάσει τον αριθμό τους στην ...
Επιχειρηματικό σχέδιο (business plan) για την ίδρυση και λειτουργία τουριστικού εστιατορίου στα Κύθηρα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής ΑττικήςΠανεπιστήμιο Αιγαίου, 2021-04)
Η επένδυση που περιγράφεται από το επιχειρηματικό σχέδιο και παρουσιάζεται στα
πλαίσια της παρούσας εργασίας, είναι η ίδρυση ενός εστιατορίου στα Κύθηρα. Σκοπός
του εστιατορίου είναι να προσφέρει στους τουρίστες και ...