Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-6 από 6
Η συμβολή του σχεδιασμού στην πολυαισθητηριακή εμπειρία του φαγητού: Σχεδιασμός σειράς επιτραπέζιων σκευών Fine Dine
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-03-02)
Εκτίμηση απωλειών παραγωγής από ασθένειες του ξύλου της αμπέλου και διερεύνηση των παθογόνων αιτιών στις ποικιλίες Μανδηλαριά, Grenache Rouge και Syrah στην περιοχή του Κορωπίου
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-10)
Οι ασθένειες του ξύλου δημιουργούν εδώ και αρκετά χρόνια προβλήματα στους αμπελώνες σε ολόκληρο τον αμπελοοινικό κόσμο. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Ελλάδα. Στην παρούσα μελέτη αξιολογήθηκε η κατάσταση του Αττικού ...
Εταιρική ταυτότητα και διαφημιστική καμπάνια φίρμας Ελληνικών κρασιών με χυμούς φρούτων για την εξαγωγή τους στην Κινέζικη αγορά
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-12)
Βασικός σκοπός της εργασίας είναι η σύνδεση δύο μεγάλων πολιτισμών Ελληνικού και Κινεζικού μέσω ενός διαχρονικού προϊόντος όπως το κρασί σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή του (κρασί με χυμούς φρούτων). Η επικοινωνία αυτή βασίζεται ...
Ο πληθωρισμός στα ποτά στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-03-03)
Ο πληθωρισμός είναι ένα οικονομικό φαινόμενο που εμφανίζεται σε διάφορες
περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,
στην Ευρωζώνη είναι επιθυμητό στη σύγχρονη εποχή να διατηρείται ...
Επιδημιολογική διερεύνηση καντιντιασικής κολπίτιδας
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-10-10)
Επί του παρόντος, η επιδημιολογική εικόνα της καντιντιασικής αιδoιοκολπίτιδας (VVC) παγκοσμίως παραμένει ασαφής. Συγχρόνως, εξακολουθούν να υπάρχουν κενά αναφορικά με τον προσδιορισμό της in vitro ευαισθησίας των υπεύθυνων ...
Κατανάλωση οίνου κατά την πανδημία Covid-19. Έρευνα σε ελληνικά οινοποιεία
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-10-05)
Η έναρξη του Covid-19 αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες κρίσεις. Η παρούσα μελέτη διερευνά τις επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19 στα ελληνικά οινοποιεία οι οποίες επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις των ...