dc.contributor.advisor | Ρωμούδη, Ελένη | |
dc.contributor.advisor | Τυροβολά, Στυλιανή | |
dc.contributor.author | Τσιάτος, Άγγελος | |
dc.date.accessioned | 2023-03-03T09:43:07Z | |
dc.date.available | 2023-03-03T09:43:07Z | |
dc.date.issued | 2023-03-02 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3801 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3641 | |
dc.format.extent | 226 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Αισθήσεις | el |
dc.subject | Ανάμνηση | el |
dc.subject | Fine dine | el |
dc.subject | Ταξίδι | el |
dc.subject | Ελλάδα | el |
dc.subject | Επιτραπέζια σκεύη | el |
dc.subject | Fine dine tableware | el |
dc.title | Η συμβολή του σχεδιασμού στην πολυαισθητηριακή εμπειρία του φαγητού: Σχεδιασμός σειράς επιτραπέζιων σκευών Fine Dine | el |
dc.title.alternative | The contribution of design to the multisensory experience of eating: Designing a range of Fine Dine tableware | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Πάνος, Παναγιώτης | |
dc.contributor.committee | Ρωμούδη, Ελένη | |
dc.contributor.committee | Πόλη, Μαρία | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής | el |