Εμφάνιση απλής εγγραφής

Η συμβολή του σχεδιασμού στην πολυαισθητηριακή εμπειρία του φαγητού: Σχεδιασμός σειράς επιτραπέζιων σκευών Fine Dine

dc.contributor.advisorΡωμούδη, Ελένη
dc.contributor.advisorΤυροβολά, Στυλιανή
dc.contributor.authorΤσιάτος, Άγγελος
dc.date.accessioned2023-03-03T09:43:07Z
dc.date.available2023-03-03T09:43:07Z
dc.date.issued2023-03-02
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3801
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3641
dc.format.extent226el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΑισθήσειςel
dc.subjectΑνάμνησηel
dc.subjectFine dineel
dc.subjectΤαξίδιel
dc.subjectΕλλάδαel
dc.subjectΕπιτραπέζια σκεύηel
dc.subjectFine dine tablewareel
dc.titleΗ συμβολή του σχεδιασμού στην πολυαισθητηριακή εμπειρία του φαγητού: Σχεδιασμός σειράς επιτραπέζιων σκευών Fine Dineel
dc.title.alternativeThe contribution of design to the multisensory experience of eating: Designing a range of Fine Dine tablewareel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΠάνος, Παναγιώτης
dc.contributor.committeeΡωμούδη, Ελένη
dc.contributor.committeeΠόλη, Μαρία
dc.contributor.facultyΣχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμούel
dc.contributor.departmentΤμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικήςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές