dc.contributor.advisor | Αναστασάκης, Μανώλης | |
dc.contributor.author | Τριτάκη, Κλεοπάτρα | |
dc.contributor.author | Μπάμπαλη, Ευαγγελία | |
dc.date.accessioned | 2023-04-19T07:42:24Z | |
dc.date.available | 2023-04-19T07:42:24Z | |
dc.date.issued | 2023-02 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/4247 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4086 | |
dc.description.abstract | Στόχος μελέτης είναι να αναδειχθεί η αρχιτεκτονική του κτιρίου σε συνδιασμό με τη βέλτιστη λειτουργία του ως boutique hotel | el |
dc.format.extent | 153 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el | * |
dc.subject | Σαντορίνη | el |
dc.subject | Μουσείο τομάτας | el |
dc.subject | Παραδοσιακή βιομηχανική κληρονομιά | el |
dc.subject | Boutique hotel | el |
dc.subject | Επανάχρηση | el |
dc.title | Διαμόρφωση παλαιού εργοστασίου τομάτας σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στη Σαντορίνη | el |
dc.title.alternative | Redesign of tomato factory to a boutique hotel in Santorini | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Μάρθα, Λουκία | |
dc.contributor.committee | Μιχαλοπούλου, Κατερίνα | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής | el |