Εμφάνιση απλής εγγραφής

Διαμόρφωση παλαιού εργοστασίου τομάτας σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στη Σαντορίνη

dc.contributor.advisorΑναστασάκης, Μανώλης
dc.contributor.authorΤριτάκη, Κλεοπάτρα
dc.contributor.authorΜπάμπαλη, Ευαγγελία
dc.date.accessioned2023-04-19T07:42:24Z
dc.date.available2023-04-19T07:42:24Z
dc.date.issued2023-02
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/4247
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4086
dc.description.abstractΣτόχος μελέτης είναι να αναδειχθεί η αρχιτεκτονική του κτιρίου σε συνδιασμό με τη βέλτιστη λειτουργία του ως boutique hotelel
dc.format.extent153el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el*
dc.subjectΣαντορίνηel
dc.subjectΜουσείο τομάταςel
dc.subjectΠαραδοσιακή βιομηχανική κληρονομιάel
dc.subjectBoutique hotelel
dc.subjectΕπανάχρησηel
dc.titleΔιαμόρφωση παλαιού εργοστασίου τομάτας σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στη Σαντορίνηel
dc.title.alternativeRedesign of tomato factory to a boutique hotel in Santoriniel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΜάρθα, Λουκία
dc.contributor.committeeΜιχαλοπούλου, Κατερίνα
dc.contributor.facultyΣχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμούel
dc.contributor.departmentΤμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικήςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές